A We Are Digital egy mikor vállalkozás és egyéni vállalkozás felzárkóztató programot indít. A program célja, hogy kis bevétellel rendelkező vállalkozásokat segítsen felzárkóztatni.

  • Tekintettel arra, hogy a szolgáltatás a megrendelő kifejezett kérésére kerül élesítésre, ezért a szerződéstől nincs helye elállásnak.
  • A szolgáltatás vételára a konkrét ajánlatban feltüntetett vételár. A Megrendelő a vételárat az alábbi fizetési feltételekkel köteles megfizetni:
  1. A Megrendelő a szolgáltatás vételárát minden hónap 5. napájáig köteles egy összegben,  a WE ARE DIGITAL ÁLTALI SZÁMLÁN SZEREPLŐ bankszámlaszámra történő banki átutalással megfizetni.

  2. Amennyiben szoláltatás 4 évé elött felmondja a szolgáltatás teljes árát köteles megfizetni a felmondás NAPJÁTÓL számítva 10 munkanap belül a We Are Digital számára a WE ARE DIGITAL számlán szereplő bankszámlaszámra történő banki átutalással megfizetni.

EGYÉB ESETBEN KÉSEDELMI KAMATOT SZÁMOLUNK FEL! A KÉSEDELMI KAMAT NAPI KAMATOZÁSÚ mindenkori jegybanki alapkamat!

  • SZOLGÁLTATÁS tulajdonjogát a We Are Digital teljes mértékig fenntartja.
  • A WE ARE DIGITAL tájékoztatja a Megrendelőt, hogy bizonyos szolgáltatások szerzői jogtulajdonban vannak, használata, vagy idegen harmadik fél számára engedély nélküli bemutatása szerzői jogokat sért, és jogi következményekkel jár.