ScamLESS

Sajnos rendkívül elterjedtek az átverős emailek által okozott kiberbűncselekmények. 

Majdnem minden nap valaki áldozatul esik ezeknek a csalásoknak. 

Sajnos ezzel a problémával foglalkoznunk kell. 

A WE ARE DIGITAL és partnereink kiemelt figyelmet fordítanak a kiberbűnőzés megelőzésére, azonban még a legfejlettebb technológiával sem tudjuk kizárni az emberi tényezőket.

Legfeljebb segíteni tudunk és oktatni a felhasználókat, hogy ne kattintsanak, és ne adják ki kétes személyeknek az adataikat. 

 

Amennyiben szeretné, hogy átvizsgálják hogy adatai kiszivárogtak-e és kiberbűnözők kezére került esetleg jelszava, vagy bármely érzékeny adata, akkor a következő formon kérheti, hogy átvizsgálják partnereink, és segítséget nyújtsunk a megoldásokban. 

A vizsgálat nem vonatkozik a privát telefon, személyi számítógépre, és azokra a gépekre ahol nem igényelték a rendszerüzemeltetés szolgáltatásunkat.

Elküldi nekünk az Email címeket. Mi ezeket feldolgozzuk, összevetjük az általunk kezelt adatokkal. Majd továbbküldjük nemzetközi partnerünknek az OSN-nek akik bevizsgálják, hogy a kiberbűnözők hozzáfértek-e esetleg érzékeny adatainkhoz. 

A We Are Digital kibervédelmi csapata átnézi az általunk kezelt ügyfelek szervereit, hogy található-e esetleg vírusos program, a szerverükön. 

Partnerünk pedig bevizsgálja a kért email címeket, használják-e esetleg a kiberbűnözők. Ezt majdnem hogy tökéletes pontossággal meg tudják állapítani. 

Amint végeztünk és megvan a kellő információ kollégánk megkeresi, és megosztja az eredményt, és az esetleges Óvintézkedéseket. 

  • A WeAreDigital és Partnereinek nem kötelezettsége megvizsgálni, és megóvni az ügyfelei privát, és nem szerződéses email fiókja, számítógépei, és esetleges egyéb informatikai eszközök sérülékenységét.

    Amennyiben ilyen tévekenységre igény tart jelezze kapcsolatartójánál. 
  •  A vizsgálat nem azt jelenti, hogy ki is iktatjuk, le is töröljük a nem kívánatos programokat, személyeket. Felhívjuk a figyelmet a nem kívánatos személyekre, hogy Óvintézkedést tudjanak kezdeményezni.

    Amennyiben ilyen kérés merül fel, azt egyedi árajánlat alapján tudjuk megtenni. 
  • Kivételt képez a céges szervereken szereplő email fiókok.
Shopping Basket

OSN OS AI

Nem csak többet tud De még gyorsabb is De még képet is generál Hanem napról napra egyre okosabb