We Are Digital Digitális megrendelőlap Gyorsabb Kedvezőbb Környezettudatosabb

Megrendelés leadása

Régi áron történő megrendelés leadásának határideje:

Nap
Óra
Perc
Másodperc
A régi áron történő megrendelés megszűnt! Már csak új áron tudjuk fogadni a megrendeléseket.

Amit tudnod kell a megrendelő lapról!

Megrendelési feltételek

  • Tekintettel arra, hogy a szolgáltatás a megrendelő kifejezett kérésére kerül élesítésre, ezért a szerződéstől nincs helye elállásnak.
  • A szolgáltatás vételára a konkrét ajánlatban feltüntetett vételár. A Megrendelő a vételárat az alábbi fizetési feltételekkel köteles megfizetni:
  1. A Megrendelő a vételár 50%-ának megfelelő összeget köteles egy összegben, a megrendelés WEARE DIGITAL általi visszaigazolását követő 3 napon belül előlegként az WE ARE DIGITAL számára  a WE ARE DIGITAL ÁLTALI SZÁMLÁN SZEREPLŐ bankszámlaszámra történő banki átutalással megfizetni.
  2. A Megrendelő a vételár fennmaradó részét legkésőbb a SZOLGÁLTATÁS BEÜZEMELÉSE  átadását NAPJÁTÓL számítva 8 munkanap elteltével köteles a We Are Digital számára a WE ARE DIGITAL számlán szereplő bankszámlaszámra történő banki átutalással megfizetni.

EGYÉB ESETBEN KÉSEDELMI KAMATOT SZÁMOLUNK FEL! A KÉSEDELMI KAMAT NAPI KAMATOZÁSÚ 5%/NAP!

  • SZOLGÁLTATÁS tulajdonjogát a szolgáltatás teljes kifizetéséig fenntartja.
  • A WE ARE DIGITAL tájékoztatja a Megrendelőt, hogy bizonyos szolgáltatások szerzői jogtulajdonban vannak, használata, vagy idegen harmadik fél számára engedély nélküli bemutatása szerzői jogokat sért, és jogi következményekkel jár.